• #
 • #
 • #

Nyitó oldal

BEAUTY & Style Nemzetközi Szépségipari Kiállítás 2019

Idén is várunk Magyarország legnagyobb szépségipari rendezvényén 2019. október 18-20. között a Hungexpo G pavilonjában! 

5000 nm-en az iparág legjobb gyártó és forgalmazó cégei vonultatják fel a kozmetika, fodrászat, kéz- és lábápolási terület innovációit és legjobb termékeit impozáns környezetben, gazdag és színvonalas programsorozat kíséretében.

Kiállítói Partnerünk ajánlása a BEAUTY & Style Nemzetközi Szépségipari Kiállításról:

Szépségipari szakembereknek regisztrációval ingyenes a belépés a kiállításra, szakmai regisztráció ITT!

Mire számíthattok az idei kiállításon?

 • Impozáns környezetre, nemzetközi színvonalú rendezvényre, több mint 5000 nm kiállítói területre öt programhelyszínnel (nagyszínpad, két versenyaréna, elkülönített előadótermek)
 • Rendkívül gazdag programsorozatra: 61. Országos Fodrász és Kozmetikai Bajnokság, körmös és kozmetikai versenyek, szakmai előadások, workshopok, színpadi bemutatók a legfrissebb szépségipari trendekről
 • A szakmai programok megvalósításában a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarával szorosan együttműködünk, biztosítva a versenyek magas színvonalát
 • Együttműködés neves szakmai influenszerekkel, akik látványos bemutatót tartanak a kiállítás ideje alatt a nagyszínpadon! 
  • Hajas László mesterfodrász
  • Pohorelli Betti makeup artist
  • Sebestyén Ágnes műkörömépítő szakoktató, nemzetközi nailart oktató

Találkozzunk 2019-ben is a BEAUTY & Style Kiállításon a Hungexpón! 

HAJAS LÁSZLÓ, mesterfodrász
"Mindig is irigykedve néztem a külföldi utazásaim alkalmával, milyen csodálatos szakmai kiállítások vannak szerte a világban. Soha nem értettem, Magyarországon miért nem sikerül összefognunk, együtt ünnepelni, beszélgetni, egymástól tanulni, egyszóval Szakmázni!

Sok hazai rendezvény volt már, de sajnos ezek az évek alatt valahogy veszítettek a vonzerejükből. Most újra itt van egy olyan kezdeményezés, amely a szépség szakmáiról szól, egy márkafüggetlen, minőségi esemény, ahol mindenki jól érezheti magát, informálódhat, tanulhat, versenyezhet! 

Csak ajánlani tudom mindenkinek, forgalmazóknak, gyártóknak, kereskedőknek, szakembereknek, hogy legyenek, legyetek ott ősszel a BEAUTY & Style Kiállításon
a Hungexpón! 
A szervezők tavaly már bebizonyították, hogy lehet Magyarországon is minőségi szakmai eseményt létrehozni és biztos vagyok benne, hogy ebben az évben még jobb lesz, több kiállítóval, több bemutatóval, több versenyzővel! 

Találkozzunk októberben a Hungexpón a BEAUTY & Style, azaz a Szépség és Stílus kiállításán!"

SEBESTYÉN ÁGNES, műkörömépítő, szakoktató, nemzetközi nailart oktató
"Régóta foglalkoztat, hogy miképp lehetne még a szakmánkat fejleszteni, magyar műköröm-díszítő oktatóként a világ élvonalában járni, és utat törni mind technikai, mind oktatási szinten. Ha érdekel a műkörmök világa, illetve, hogy szakmabeliként hogyan tudod a legmodernebb és legegyszerűbb módon fejleszteni magad, itt a helyed a BEAUTY & Style Kiállításon a Hungexpo szervezésében! Ezen a kiállításon egy helyen találkozhatunk a szépségipari cégek újdonságaival, új szakmai fogásokat ismerhetünk meg és az aktuális trendekre is széles rálátást kapunk, mindezek mellett színvonalas szakmai előadásokra és versenyekre számíthatunk.
Gyertek el, én biztosan ott leszek!" 

POHORELLI BETTI, makeup artist
"Nagyon örülök, hogy végre van egy olyan hazai, ugyanakkor nemzetközi színvonalú kiállítás, ahol a teljes szépségipari szakma bemutatkozhat és felvonultathatja újdonságait. Itt a szakemberek és a nagyközönség is kipróbálhatja megannyi márka minőségi termékeit, inspirálódhatunk a legfrissebb trendekről és tovább
színesíthetjük a sminkes palettánkat. 
Egy hétvége, ami nekünk és rólunk szól!"

Időpont: 2019. október 18-20.
Helyszín: HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ​
Nyitvatartás:
2019. október 18. (péntek), 12.00-18.00
2019. október 19-20. (szombat-vasárnap), 10.00-19.00


Kiállító Partnereink mondták a 2018-as BEAUTY & Stlyle Nemzetközi Szépségipari Kiállításról

 

 

 


Sikeresen zárult az első Beauty & Style Nemzetközi Szépségipari Kiállítás a Hungexpón!

A nagyszabású rendezvényen az iparág három nagy területe (kozmetika, fodrászat, kéz- és lábápolás) adott egymásnak találkozót október utolsó hétvégéjén és felvonultatta újdonságit, legjobb termékeit a szakembereknek és a nagyközönségnek egyaránt. Bővebben: ITT

 


Beauty Piknik a Hungexpón!

A Beauty & Style Nemzetközi Szépségipari Kiállítás csapata partneri tájékoztatót tartott 2018. június 8-án. Az eseményen ismertettük a kiállítás helyzetét, valamint a szakmai programokat és olyan operatív tudnivalókat, amelyekkel a kiállításon résztvevő cégek munkáját kívánjuk segíteni. Bővebben: ITT


Kedves Látogatónk!

A Hungexpo Zrt. immáron 50 éve a magyar, és mostanra már a közép-kelet-európai kiállítás-szervező piac meghatározó szereplőjeként 2018-ban új kiállítással jelentkezik.

A Beauty & Style egy olyan magas színvonalú professzionális kiállítási platform, ahol a szépségipar három nagy területe: kozmetika, fodrászat és körömkozmetika együttesen megjelenik. Célunk a kozmetikai ipar új, innovatív megoldásainak a bemutatása a szakma és a nagyközönség számára.

A kiállításra várjuk a szépségipar, valamint a tervezői divat területéről a szakembereket és döntéshozókat, a nagyközönségnek szóló napokon pedig számítunk mindenkire, aki érdeklődik a szépségipar újdonságai iránt, és szívesen eltölt egy hétvégét a szépségápolás jegyében.

A KIÁLLÍTÁS NAGYKÖVETE: DEBRECZENI ZITA

„Örömmel fogadtam a felkérést a Beauty & Style kiállítás nagyköveti posztjára.
Manapság annyi információ zúdul ránk, hogy nehéz lépést tartani az újításokkal a szépségipar területén is, ezért, ha létrejön egy olyan kiállítás, ahol ezeket egy csokorba szedve professzionálisan bemutatják, az nagy segítséget jelent, mind a szakmának, mind a nagyközönségnek. Én magam is szívesen fordulok szakértőkhöz, akik személyre szabottan adnak tanácsokat, ötleteket smink és frizura témában és segítenek a számomra leghatékonyabb kozmetikai termékek és kezelések kiválasztásában is.”

 

Jöjjön el a kiállításra és legyen Ön is részese a Beauty & Style hétvégének!