• #
  • #

Nyitó oldal

BEAUTY & Style Nemzetközi Szépségipari Kiállítás 2019

Idén is várjuk Kiállító Partnereinket Magyarország legnagyobb szépségipari rendezvényén 2019. október 18-20. között a Hungexpo G pavilonjában! 

5000 nm-en az iparág legjobb gyártó és forgalmazó cégei vonultatják fel a kozmetika, fodrászat, kéz- és lábápolási terület innovációit és legjobb termékeit impozáns környezetben, gazdag és színvonalas programsorozat kíséretében.

  • Nemzetközi színvonalú rendezvény
  • Kihagyhatatlan programok
  • Szakmai programok megvalósítása a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarával szorosan együttműködve
  • Szoros együttműködés influencerekkel és meghatározó szakmai partnerekkel

Csatlakozzon a sikeres rendezvényhez, és legyen Ön is a kiállító partnerünk!

Megéri időben jelentkezni, mert 2019. március 31-ig 20% kedvezményt biztosítunk a területbérleti díjból!Mindig is irigykedve néztem a külföldi utazásaim alkalmával, milyen csodálatos szakmai kiállítások vannak  szerte a világban. Soha nem értettem, Magyarországon miért nem sikerül összefognunk, együtt ünnepelni,  beszélgetni, egymástól tanulni, egyszóval, Szakmázni!

Sok hazai rendezvény volt már, de sajnos ezek az évek alatt valahogy veszítettek a vonzerejükből. Most újra  itt van egy olyan kezdeményezés, amely a szépség szakmáiról szól, egy márkafüggetlen, minőségi esemény,   ahol mindenki jól érezheti magát, informálódhat, tanulhat, versenyezhet!

Csak ajánlani tudom mindenkinek, forgalmazóknak, gyártóknak, kereskedőknek, szakembereknek, hogy  legyenek, legyetek ott ősszel a Beauty and Style Kiállításon a Hungexpón!

A szervezők tavaly már bebizonyították, hogy lehet Magyarországon is minőségi szakmai eseményt létrehozni és biztos vagyok benne, hogy ebben az évben még jobb lesz, több kiállítóval, több bemutatóval, több versenyzővel!

Találkozzunk októberben a Hungexpón a Beauty and Style, azaz a Szépség és Stílus kiállításán!

Hajas László

 
Kiállító Partnereink mondták a 2018-as BEAUTY & Stlyle Nemzetközi Szépségipari Kiállításról

 

 

 


Sikeresen zárult az első Beauty & Style Nemzetközi Szépségipari Kiállítás a Hungexpón!

A nagyszabású rendezvényen az iparág három nagy területe (kozmetika, fodrászat, kéz- és lábápolás) adott egymásnak találkozót október utolsó hétvégéjén és felvonultatta újdonságit, legjobb termékeit a szakembereknek és a nagyközönségnek egyaránt. Bővebben: ITT

 


Beauty Piknik a Hungexpón!

A Beauty & Style Nemzetközi Szépségipari Kiállítás csapata partneri tájékoztatót tartott 2018. június 8-án. Az eseményen ismertettük a kiállítás helyzetét, valamint a szakmai programokat és olyan operatív tudnivalókat, amelyekkel a kiállításon résztvevő cégek munkáját kívánjuk segíteni. Bővebben: ITT


Kedves Látogatónk!

A Hungexpo Zrt. immáron 50 éve a magyar, és mostanra már a közép-kelet-európai kiállítás-szervező piac meghatározó szereplőjeként 2018-ban új kiállítással jelentkezik.

A Beauty & Style egy olyan magas színvonalú professzionális kiállítási platform, ahol a szépségipar három nagy területe: kozmetika, fodrászat és körömkozmetika együttesen megjelenik. Célunk a kozmetikai ipar új, innovatív megoldásainak a bemutatása a szakma és a nagyközönség számára.

A kiállításra várjuk a szépségipar, valamint a tervezői divat területéről a szakembereket és döntéshozókat, a nagyközönségnek szóló napokon pedig számítunk mindenkire, aki érdeklődik a szépségipar újdonságai iránt, és szívesen eltölt egy hétvégét a szépségápolás jegyében.

A KIÁLLÍTÁS NAGYKÖVETE: DEBRECZENI ZITA

„Örömmel fogadtam a felkérést a Beauty & Style kiállítás nagyköveti posztjára.
Manapság annyi információ zúdul ránk, hogy nehéz lépést tartani az újításokkal a szépségipar területén is, ezért, ha létrejön egy olyan kiállítás, ahol ezeket egy csokorba szedve professzionálisan bemutatják, az nagy segítséget jelent, mind a szakmának, mind a nagyközönségnek. Én magam is szívesen fordulok szakértőkhöz, akik személyre szabottan adnak tanácsokat, ötleteket smink és frizura témában és segítenek a számomra leghatékonyabb kozmetikai termékek és kezelések kiválasztásában is.”

 

Jöjjön el a kiállításra és legyen Ön is részese a Beauty & Style hétvégének!