• #
  • #

Marie claire akció tajekoztató

Tájékoztatás
a Marie-Claire magazin-előfizetési akcióról

Tisztelt Látogatóink!

Vásárolják meg belépőjegyüket időben online, regisztrációval együtt, kedvezményes áron!

A Beauty & Style Nemzetközi Szépségipari Kiállítás online regisztrált jegyvásárlói számára a kedvezményes jegyár mellett Marie Claire magazin-előfizetéssel is kedveskedünk.

Az akció leírása, a kedvezményezettek köre

  • Az első ezer, online jegyet vásárló és regisztrált látogatónk számára 3 lapszámos Marie Claire magazin-előfizetést ajándékozunk megvásárolt belépőjegye mellé!
  • További háromezer online jegyvásárlónk és regisztrált látogatónk pedig akciós áron juthat az előfizetéshez.  Közel 50% kedvezménnyel*, 2985 Ft helyett 1500 forintért fizethet elő, a Marie Claire magazin 3 lapszámára a kapott kuponkód segítségével

A kuponkódok érvényessége: 2018. november 9.

Az előfizetések csak belföldi kézbesítési címre érvényesek.

*A kedvezmény mértéke a hírlapárusoknál érvényes, 995 Ft-os lapárhoz képest értendő.

Az akció menete

Amennyiben az első 4000 jegyvásárlónk egyikeként regisztrált a kiállítás online felületén, elfogadta a Marie Claire Akció szabályait és az előfizetési feltételeket a regisztrációs felület végén, megvásárolta online a belépőjegyét, akkor a visszaigazoló e-mailünkben elküldjük Önnek:

  • a kiállítás voucherét/vásárlási visszaigazolását amely tartalmazza a kiállításra belépést biztosító vonalkódót
  • valamint szintén a voucheren/vásárlási visszaigazoláson helyeztük el az ajándékba kapott Marie Claire magazin-előfizetés igénybevételére szolgáló kuponkódot / vagy a kedvezményes előfizetési lehetőség igénybevételére szolgáló kuponkódot.

Kérjük, kövesse a voucher/vásárlási visszaigazolás kuponkódra vonatkozó útmutatását!

Ajándékba kapott előfizetése esetén az alábbi linkre kattintva veheti igénybe az előfizetési lehetőséget: http://www.mc.hu/kuponbevaltas/beautystyle      

Kedvezményes előfizetési lehetőség esetén az előfizetést az alábbi linkre kattintva tudja igénybe venni: www.mc.hu/beautystyle

A kuponkódok beváltási határideje: 2018. november 9.

Marie Claire Akció részvételi és előfizetési feltételei

Az Akcióban történő részvétel feltétele, hogy az online regisztrált és belépőjegyet vásárolt látogatónk, a regisztráció során elfogadja az akció szabályait és a magazin-előfizetés alábbi feltételeit.

Az Ügyfél tudomásul veszi, hogy az előfizetés teljesítése a www.mc.hu weboldal láblécén keresztül elérhető;

  1. a Central Médiacsoport Zrt.  Előfizetési Általános Szerződési Feltételei (https://www.mc.hu/tartalom/altalanos_szerzodesi_feltetelek) szerint,
  2. (ii) továbbá a hivatkozott weblapon elérhető Adatkezelési tájékoztató (https://www.mc.hu/tartalom/adatvedelem) vonatkozó rendelkezéseinek a megfelelő alkalmazása mellett történik.

Az előfizetés elfogadásával az Ügyfél hozzájárul ahhoz, hogy a Kiadó az előfizetési periódus lejárta előtt az általa megadott elérhetőségeken az előfizetés lejárati dátumáról és a hosszabbítás lehetséges módjáról tájékoztatást adjon.

Az előfizetés fentiek szerinti elfogadásával az Ügyfél hozzájárul ahhoz, (i) hogy az önként megadott személyes adatait (név, lakcím/kézbesítési cím: irányítószám, város, közterület, neve, típusa, házszám, emelet, ajtó/, e-mail, telefon) a Central Médiacsoport Zrt. (székhely:1037 Budapest Montevideo u 9.) az érintett előfizetés teljesítése, illetve az érintett magazin kézbesítése céljából kezelje.

­Az ajánlat csak belföldi megrendelésre érvényes és nem vonható össze, egyéb, a kiadó által meghirdetett akciókkal. Az előfizetői ár az előfizetés időtartama alatt nem minden esetben tartalmazza a laphoz csomagolt ajándékokat. A kuponkód egy darab kedvezményes előfizetés megrendelésére jogosít.

Amennyiben a kedvezményes előfizetéssel vagy a kupon beváltásával kapcsolatosan kérdése, észrevétele lenne, kérjük, hívja a Central Médiacsoport ügyfélszolgálati munkatársait a 06-1/510-0888-as számon (hétfőtől-csütörtökig 8–17, pénteken 8–16 óra között) vagy jelezze a https://ugyfelkapu.mc.hu/ oldalon.  

Az előfizetést és az akció feltételeit látogatóink a regisztrációs felületen tudják elfogadni.

Az akció kiegészítése

2018. október 26-tól az ajándék három lapszámra szóló Marie Claire kuponkódok egy részét kinyomtatva lehelyeztük a pénztárunkba és a jegyvásárlók számára belépőjegyük mellé átadjuk. A weboldalunkon a lehetőség továbbra is elérhető.

Minden olyan jegyvásárló megkapja a kuponkódot, aki teljes árú jegyet vesz, valamint aki online regisztrált, de a pénztárban vásárolja meg a jegyét.

A 3000 db kedvezményes három lapszámra szóló Marie Claire-s kuponkódot is kinyomtatjuk és átadjuk a jegyvásárlók számára, ha az első 1000 db ajándék előfizetés kuponkódja elfogyott.

Minden olyan jegyvásárló megkapja a kuponkódot, aki teljes árú jegyet vesz, valamint aki online regisztrált, de a pénztárban vásárolja meg a jegyét.