• #
 • #
 • #

Látogatóknak

BEAUTY & Style Nemzetközi Szépségipari Kiállítás 2019

Idén is várunk Magyarország legnagyobb szépségipari rendezvényén 2019. október 18-20. között a Hungexpo G pavilonjában! 

A 2 hét múlva nyíló 3 napos szépségkiállítás gazdag programsorozattal és számos neves kiállító színes választékával várja az érdeklődőket. Testközelből, szakemberek tanácsadása mellett van lehetőség a kozmetika, fodrászat, szempilla, kéz- és lábápolás szolgáltatásait, kezelési eljárásait és termékeit megismerni.

Kiemelt programok a BEAUTY & Style Kiállításon:

 • Versenyekről bővebb információért KATTINTSON IDE! Nevezési határidő kategóriánként eltérő, de az utolsó határidő: október 14.

Kihagyhatatlan alkalom a megmérettetésre! 
INGYENES NEVEZÉS A BEAUTY&STYLE KIÁLLÍTÁSON A BKIK ÁLTAL SZERVEZETT VERSENYEKRE!
Bővebb Információ a BKIK oldalon.

A rendezvényt a szépségipari szakemberek regisztráció ellenében ingyenesen látogathatják! 

Mire számíthattok az idei kiállításon?

5000 nm-en az iparág legjobb gyártó és forgalmazó cégei vonultatják fel a kozmetika, fodrászat, kéz- és lábápolási terület innovációit és legjobb termékeit impozáns környezetben, gazdag és színvonalas programsorozat kíséretében.

 • Impozáns környezetre, nemzetközi színvonalú rendezvényre, több mint 5000 nm kiállítói területre öt programhelyszínnel (nagyszínpad, két versenyaréna, elkülönített előadótermek)
 • Rendkívül gazdag programsorozatra: 61. Országos Fodrász és Kozmetikai Bajnokság, körmös és kozmetikai versenyek, szakmai előadások, workshopok, színpadi bemutatók a legfrissebb szépségipari trendekről
  A versenyeken való részvételi feltételekről bővebb információt ITT talál. Amennyiben nevezni szeretne, klikkeljen!
 • A szakmai programok megvalósításában a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarával szorosan együttműködünk, biztosítva a versenyek magas színvonalát
 • Együttműködés neves szakmai influenszerekkel: 
  • Hajas László mesterfodrász
  • Pohorelli Betti makeup artist
  • Sebestyén Ágnes műkörömépítő szakoktató, nemzetközi nailart oktató
 • Pohorelli Betti és Sebestyén Ágnes a kiállítás ideje alatt látványos bemutatót tartanak a nagyszínpadon!

HAJAS LÁSZLÓ, mesterfodrász
"Mindig is irigykedve néztem a külföldi utazásaim alkalmával, milyen csodálatos szakmai kiállítások vannak szerte a világban. Soha nem értettem, Magyarországon miért nem sikerül összefognunk, együtt ünnepelni, beszélgetni, egymástól tanulni, egyszóval Szakmázni!

Sok hazai rendezvény volt már, de sajnos ezek az évek alatt valahogy veszítettek a vonzerejükből. Most újra itt van egy olyan kezdeményezés, amely a szépség szakmáiról szól, egy márkafüggetlen, minőségi esemény, ahol mindenki jól érezheti magát, informálódhat, tanulhat, versenyezhet! 

Csak ajánlani tudom mindenkinek, forgalmazóknak, gyártóknak, kereskedőknek, szakembereknek, hogy legyenek, legyetek ott ősszel a BEAUTY & Style Kiállításon
a Hungexpón! 
A szervezők tavaly már bebizonyították, hogy lehet Magyarországon is minőségi szakmai eseményt létrehozni és biztos vagyok benne, hogy ebben az évben még jobb lesz, több kiállítóval, több bemutatóval, több versenyzővel! 

Találkozzunk októberben a Hungexpón a BEAUTY Style, azaz a Szépség és Stílus kiállításán!"

SEBESTYÉN ÁGNES, műkörömépítő, szakoktató, nemzetközi nailart oktató
"Régóta foglalkoztat, hogy miképp lehetne még a szakmánkat fejleszteni, magyar műköröm-díszítő oktatóként a világ élvonalában járni, és utat törni mind technikai, mind oktatási szinten. Ha érdekel a műkörmök világa, illetve, hogy szakmabeliként hogyan tudod a legmodernebb és legegyszerűbb módon fejleszteni magad, itt a helyed a BEAUTY & Style Kiállításon a Hungexpo szervezésében! Ezen a kiállításon egy helyen találkozhatunk a szépségipari cégek újdonságaival, új szakmai fogásokat ismerhetünk meg és az aktuális trendekre is széles rálátást kapunk, mindezek mellett színvonalas szakmai előadásokra és versenyekre számíthatunk.
Gyertek el, én biztosan ott leszek!" 

POHORELLI BETTI, makeup artist
"Nagyon örülök, hogy végre van egy olyan hazai, ugyanakkor nemzetközi színvonalú kiállítás, ahol a teljes szépségipari szakma bemutatkozhat és felvonultathatja újdonságait. Itt a szakemberek és a nagyközönség is kipróbálhatja megannyi márka minőségi termékeit, inspirálódhatunk a legfrissebb trendekről és tovább
színesíthetjük a sminkes palettánkat. 
Egy hétvége, ami nekünk és rólunk szól!"

Időpont: 2019. október 18-20.
Helyszín:
HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ
Nyitvatartás:
2019. október 18. (péntek), 12.00-18.00
2019. október 19-20. (szombat-vasárnap), 10.00-19.00


Sikeresen zárult az első Beauty & Style Nemzetközi Szépségipari Kiállítás a Hungexpón!

A nagyszabású rendezvényen az iparág három nagy területe (kozmetika, fodrászat, kéz- és lábápolás) adott egymásnak találkozót október utolsó hétvégéjén és felvonultatta újdonságit, legjobb termékeit a szakembereknek és a nagyközönségnek egyaránt. Bővebben: ITT

 


 

Mire számíthatsz a rendezvényen?

 • Látványos színpadi showkra számos cég részvételével 
 • Óriási kiállítói térre sok standdal, számos kiállítóval, a legjobb termékeikkel és szolgáltatásaikkal - nézd meg a kiállításon résztvevő márkák listáját, az „Akik már itt vannak” menüpontban
 • Izgalmas előadásokra, például a géllakkozás rejtelmeiről, nem csak szakembereknek
 • Drukkolj velünk a versenyeinken vagy legyél Te a dobogós helyezettek egyike! A kiállítás keretében rendezzük meg a BKIK Kézműipari Tagozattal együttműködve a 60. Országos Bajnokságot, de lesz Országos Kozmetikai Masszázsverseny, valamint a körmös- és lábápoló szakembereket is számos kihívás várja.
  Érdemes indulni a megmérettetéseken, mert a megtisztelő címeken kívül számos nyeremény is vár a versenyzőkre, például a körmösverseny profi, összetett kategóriájának győztese és modellje számára a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara biztosítja a részvételt a 2019-es londoni Nailympián!

  

A részletes programokért kattints IDE, a versenyekről pedig a "versenyek" menüpontban tájékozódhatsz. 

Debreczeni Zita, a kiállítás nagykövete
„Örömmel fogadtam a felkérést a BEAUTY & Style Kiállítás nagyköveti posztjára.  Manapság annyi információ zúdul ránk, hogy nehéz lépést tartani az újításokkal a  szépségipar területén is, ezért egy ilyen rendezvény, min a BEAUTY & Style, ahol  egy  csokorba szedve, professzionálisan bemutatják ezeket, nagy segítséget jelent, mind a  szakmának, mind a nagyközönségnek.

Én magam szívesen fordulok profi szakemberekhez,   akik személyre szabottan adnak tanácsokat, smink- és frizuratippeket, és segítenek kiválasztani a számomra leghatékonyabb kozmetikai termékeket és kezeléseket.
Találkozzunk a Hungexpón, a kiállítás megnyitóján október 26-án!”
 

Ha nagyközönségi látogató vagy, regisztrálj időben, és vedd meg a belépőjegyed online, megéri!

 • Regisztrációt követően online jegyvásárlás esetén kedvezményes jegyárat biztosítunk
 • Ha az első 1000 regisztrált, online jegyvásárlónk egyike leszel, megajándékozunk egy negyedéves  magazin-előfizetéssel
 • További 3000 regisztrált, online jegyvásárlónk pedig jelentős kedvezménnyel juthat hozzá az előfizetéshez
 • Hozd el a barátnőid is! Három fő együttes belépése esetén kettőt fizetsz, hármat kapsz akciós áron juthatsz hozzá három darab belépőjegyhez
 • Látogatóink ingyenesen parkolhatnak a kiállítás ideje alatt a Hungexpo területén
 • A kiállítás Glamour-kuponjának felmutatásával a rendezvény díjmentesen megtekinthető

 

A sajtótájékoztatón készült videó ízelítőként a rendezvényről!
Kattints a videóra! :)

 

Időpont: 2018. október 26-28.
Helyszín: Hungexpo Budapesti Vásárközpont
Nyitvatartás:
2018. október 26. (péntek), 10.00-19.00
2018. október 27-28. (szombat-vasárnap), 10.00-18.00