Nyitó oldal

Tisztelt Partnerünk!

A Hungexpo Zrt. immáron 50 éve a magyar, és mostanra már a közép-kelet-európai kiállítás-szervező piac meghatározó szereplőjeként 2018-ban több új rendezvénnyel is piacra lép.

A szakmai egyeztetések és egy átfogó piackutatás szerint a szépségipari szakmának szüksége van egy olyan éves szakmai seregszemlére és magas színvonalú kiállítási platformra, ahol az iparág három nagy területe: kozmetika, fodrászat és körömkozmetika együttesen megjelenhet. Mindezeket figyelembe véve hívjuk életre a Beauty & Style kiállítást, amelyet szeretnénk a figyelmébe ajánlani!

A gazdasági növekedés lehetővé tette, hogy a lakosság többet és tudatosabban fordítson szépségápolásra, a termékekre és szolgáltatásokra egyaránt. Kiállításunk fő célja a szépségipar számára egy teljes körű bemutatkozási lehetőség biztosítása, ahol a kiállítók a szakma és a nagyközönség részére egyaránt ismertethetik a legújabb eljárásokat, technikákat és az innovatív megoldásokat a szépségápolásban. Továbbá különböző szakmai előadások, workshopok keretében tájékoztatni tudják a látogatókat a professzionális szolgáltatások előnyeiről.

A kiállítás 3 napja alatt várjuk a szépségipar, valamint a tervezői divat területéről a szakembereket és döntéshozókat (szépségszalonok tulajdonosai, fodrászok, kozmetikusok, körmösök, sminkesek, stylistok). A nagyközönségnek szóló napokon azokra számítunk, akik különös figyelmet fordítanak a külsejükre, a legújabb szépségápolási trendekre, így potenciális vásárlói a szépségipari vállalkozásoknak.

Professzionális kiállításszervező cégként nagy hangsúlyt fektetünk a szakmai szervezetekkel való együttműködésre, ezért a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozatának támogatásával fejlesztjük és szervezzük a Beauty & Style kiállítás szakmai programjait, kísérő eseményeit és versenyeit. A rendezvényt tovább  színesítjük divatbemutatókat felvonultató aktuális tervezői trendekkel, szakmai versenyekkel. A kiállítás nagyköveti feladatainak ellátására Debreczeni Zitát kértük fel, aki örömmel vállalta a feladatot.

A többcsatornás, átfogó kommunikációs és médiakampányunkban a piacvezető női magazinokban való megjelenések, rádió és TV műsorokban való szereplés mellett erőteljes social média megjelenésre is építünk, amelyek együttesen biztosítják a látogatók hatékony elérését.

Legyen Ön is részese a szépségszakma legjelentősebb hazai rendezvényének és jelentkezzen minél hamarabb kedvezményesen!

10% kedvezményt biztosítunk az első 10 jelentkező részére a legkedvezőbb előjelentkezési árból!
További EXTRA kedvezmény az első 10 jelentkező részére: egy padlómatrica megjelenés és külön kiemelés a kiállítói listában. A részvételi feltételekről bővebben ITT olvashat.

Kiállítóink számára szakmai és üzleti partnereik meghívására térítésmentes belépést biztosítunk, valamint a szakmai látogatók belépése is díjmentes. A kiállítás kimagasló lehetőség üzletkötésre, vendégköre bővítésére és partnerszerzésre, ebben szeretnénk Önt segíteni! További érvek a kiállítás mellett ITT.

Várjuk jelentkezését!

További információk:
Raunicker Ivett

Kiállítási igazgató
Telefon: +36-30/445-8907
E-mail: raunicker.ivett@hungexpo.hu