• #
 • #

Látogatóknak

BEAUTY & Style Nemzetközi Szépségipari Kiállítás 2019

Idén is várunk Magyarország legnagyobb szépségipari rendezvényén 2019. október 18-20. között a Hungexpo G pavilonjában! 

5000 nm-en az iparág legjobb gyártó és forgalmazó cégei vonultatják fel a kozmetika, fodrászat, kéz- és lábápolási terület innovációit és legjobb termékeit impozáns környezetben, gazdag és színvonalas programsorozat kíséretében.

 • Nemzetközi színvonalú rendezvény
 • Kihagyhatatlan programok
 • Szakmai programok megvalósítása a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarával szorosan együttműködve
 • Együttműködés influencerekkel és meghatározó szakmai partnerekkel

Mindig is irigykedve néztem a külföldi utazásaim alkalmával, milyen csodálatos szakmai kiállítások vannak  szerte a világban. Soha nem értettem, Magyarországon miért nem sikerül összefognunk, együtt ünnepelni,  beszélgetni, egymástól tanulni, egyszóval, Szakmázni!

Sok hazai rendezvény volt már, de sajnos ezek az évek alatt valahogy veszítettek a vonzerejükből. Most újra  itt van egy olyan kezdeményezés, amely a szépség szakmáiról szól, egy márkafüggetlen, minőségi esemény,   ahol mindenki jól érezheti magát, informálódhat, tanulhat, versenyezhet!

Csak ajánlani tudom mindenkinek, forgalmazóknak, gyártóknak, kereskedőknek, szakembereknek, hogy  legyenek, legyetek ott ősszel a Beauty and Style Kiállításon a Hungexpón!

A szervezők tavaly már bebizonyították, hogy lehet Magyarországon is minőségi szakmai eseményt létrehozni és biztos vagyok benne, hogy ebben az évben még jobb lesz, több kiállítóval, több bemutatóval, több versenyzővel!

Találkozzunk októberben a Hungexpón a Beauty and Style, azaz a Szépség és Stílus kiállításán!

Hajas László

Időpont: 2019. október 18-20.
Helyszín: Hungexpo Budapesti Vásárközpont
Nyitvatartás:
2019. október 18. (péntek), 12.00-18.00
2019. október 19-20. (szombat-vasárnap), 10.00-19.00

 


Sikeresen zárult az első Beauty & Style Nemzetközi Szépségipari Kiállítás a Hungexpón!

A nagyszabású rendezvényen az iparág három nagy területe (kozmetika, fodrászat, kéz- és lábápolás) adott egymásnak találkozót október utolsó hétvégéjén és felvonultatta újdonságit, legjobb termékeit a szakembereknek és a nagyközönségnek egyaránt. Bővebben: ITT

 


 

Mire számíthatsz a rendezvényen?

 • Látványos színpadi showkra számos cég részvételével 
 • Óriási kiállítói térre sok standdal, számos kiállítóval, a legjobb termékeikkel és szolgáltatásaikkal - nézd meg a kiállításon résztvevő márkák listáját, az „Akik már itt vannak” menüpontban
 • Izgalmas előadásokra, például a géllakkozás rejtelmeiről, nem csak szakembereknek
 • Drukkolj velünk a versenyeinken vagy legyél Te a dobogós helyezettek egyike! A kiállítás keretében rendezzük meg a BKIK Kézműipari Tagozattal együttműködve a 60. Országos Bajnokságot, de lesz Országos Kozmetikai Masszázsverseny, valamint a körmös- és lábápoló szakembereket is számos kihívás várja.
  Érdemes indulni a megmérettetéseken, mert a megtisztelő címeken kívül számos nyeremény is vár a versenyzőkre, például a körmösverseny profi, összetett kategóriájának győztese és modellje számára a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara biztosítja a részvételt a 2019-es londoni Nailympián!

  

A részletes programokért kattints IDE, a versenyekről pedig a "versenyek" menüpontban tájékozódhatsz. 

Debreczeni Zita, a kiállítás nagykövete
„Örömmel fogadtam a felkérést a BEAUTY & Style Kiállítás nagyköveti posztjára.  Manapság annyi információ zúdul ránk, hogy nehéz lépést tartani az újításokkal a  szépségipar területén is, ezért egy ilyen rendezvény, min a BEAUTY & Style, ahol  egy  csokorba szedve, professzionálisan bemutatják ezeket, nagy segítséget jelent, mind a  szakmának, mind a nagyközönségnek.

Én magam szívesen fordulok profi szakemberekhez,   akik személyre szabottan adnak tanácsokat, smink- és frizuratippeket, és segítenek kiválasztani a számomra leghatékonyabb kozmetikai termékeket és kezeléseket.
Találkozzunk a Hungexpón, a kiállítás megnyitóján október 26-án!”
 

Ha nagyközönségi látogató vagy, regisztrálj időben, és vedd meg a belépőjegyed online, megéri!

 • Regisztrációt követően online jegyvásárlás esetén kedvezményes jegyárat biztosítunk
 • Ha az első 1000 regisztrált, online jegyvásárlónk egyike leszel, megajándékozunk egy negyedéves  magazin-előfizetéssel
 • További 3000 regisztrált, online jegyvásárlónk pedig jelentős kedvezménnyel juthat hozzá az előfizetéshez
 • Hozd el a barátnőid is! Három fő együttes belépése esetén kettőt fizetsz, hármat kapsz akciós áron juthatsz hozzá három darab belépőjegyhez
 • Látogatóink ingyenesen parkolhatnak a kiállítás ideje alatt a Hungexpo területén
 • A kiállítás Glamour-kuponjának felmutatásával a rendezvény díjmentesen megtekinthető

 

A sajtótájékoztatón készült videó ízelítőként a rendezvényről!
Kattints a videóra! :)

 

Időpont: 2018. október 26-28.
Helyszín: Hungexpo Budapesti Vásárközpont
Nyitvatartás:
2018. október 26. (péntek), 10.00-19.00
2018. október 27-28. (szombat-vasárnap), 10.00-18.00